Friluftsbutikk- Guiding- Overnatting

  • + 47 46 92 91 77
  • post@fjellivet.no

***

Friluftsbutikk

Fjellivets friluftsbutikk ligger i Lakselv sentrum, Laatasveien 1. Det er lett å finne oss da vi ligger rett ved E6 ca 200 m før/etter rundkjøringen i Lakselv. Butikken er i brunt stort bygg på nordsiden av E6. 

Vi har gode parkeringsmuligheter. 

Butikken har en koselig atmosfære og vi har mange hyggelig kunder innom. Butikken har vi innredet selv og bærer preg av hyttestemning med mye fine produkter. Vi fører store kjente merkevarer. 

Butikken er ikke bare en friluftsbutikk men også et sted hvor flere stikker innom for å slå av en prat noe som vi synes er veldig hyggelig.

Siden 2009 har vi designet egne ullgensere, luer etc. Vi er derfor så heldig å ha egen garnavdeling i vår butikk. Hvor vi satser på garn av 100% ull.

Våre design som Polarhundgenseren, Fjellivgenseren, Jakthundgenseren, Stabbursdalsgenseren, Labbegenseren finner du hos oss og flere mønster er på vei.

Garnavdelingen har en egen fane på denne websiden.

Vi har ofte gode tilbud og dette er det flere som benytter seg av vi har derfor en  facebookside som Fjellivet AS og Polarknits. Vi er i utgangspunktet ikke en nettbutikk, men sender gjerne produkter til kunder som ønsker å handle hos oss. Frakt kommer i tillegg ved forsendelse. 

Åpningstider og kontaktinformasjon ligger nederst på denne siden. 

Vi er også opptatt av å selge produkter fra lokale produsenter, og kan nevne Knivsmed Strømeng (Karasjok) og Sara Duodji (ullprodukter- Karasjok).

***

***

***

***

***

***

***

***

***

***

Noe av det du finner hos oss er:

Kvaliets fòr for hund og katt (vom&hundemat, Royal Canin og Acana). Vi har også gobiter, leker, kattesand, seletøy og div leiebånd. 

Bekledning fra Fjellreven, Brynje, Janus, Ulvang og Craft. 

Fiskeutstyr for sommer og vinter og generell med turutstyr.

Vi selger også gavekort og souvenirer. 

***

***

Foto: Besøk av Område sjef for Nord-Norge Purefishing (nr.2 fra venstre) og Hardy Pro Team-Norge. Bildet er tatt under Hardy-demo sommeren 2017 utenfor Fjellivet.

Daglig leder Fjellivet AS, Roy-Steve Steinli til høyre. 

***

***

Fjellivets turguide for Porsanger er skrevet av Fjellivet AS. Den er fullspekket med bilder og informasjon om Porsanger. 104 sider. Bildene er tatt av oss med unntak av Nordlysbildene som er tatt av Anstein Mikkelsen.

Boka forteller om oss, våre sledehunder og vår bedrift, men flest sider om våre beste tur tips i Porsanger. Du vil finne høydepunkter fra vest, øst og sør fra vår kommune. I tillegg har vi tatt med generell informasjon om jakt og fiske i hele kommunen. Våre 3 største fine lakseførende elver er også beskrevet. Pluss mer.

Boka kan kjøpes i vår butikk.

Produsert 2014

104 sider. Norsk utgave. 

Velkommen til oss!

Fjellivet AS

Postboks 26
9711 Lakselv

Besøksadresse:
Laatasveien
9700 Lakselv

Åpningstider

Man Stengt
Tirs 13-16
Ons 13-16
Tors 13-16
Fre 13-16
Lør 13-15
© 2017 Fjellivet AS.   All Rights Reserved.   Webløsning levert av Web Norge

Search