Friluftsbutikk- Guiding- Overnatting

  • + 47 46 92 91 77
  • post@fjellivet.no

***

Friluftsbutikk

Fjellivets friluftsbutikk ligger i Lakselv sentrum, Laatasveien. Det er lett å finne oss da vi ligger rett ved E6 ca 200 m før/etter rundkjøringen i Lakselv. Butikken er i brunt stort bygg på nordsiden av E6. 

Vi har gode parkeringsmuligheter. 

Butikken har en koselig atmosfære og vi har mange hyggelig kunder innom. Butikken har vi innredet selv og bærer preg av hyttestemning med mye fine produkter. Vi fører store kjente merkevarer. 

Butikken har i dag 4 ansatte. Vi bygger butikken stein for stein og er ikke opptatt av å vokse for fort. 

Butikken er ikke bare en friluftsbutikk men også et sted hvor flere stikker innom for å slå av en prat noe som vi synes er veldig hyggelig.

Fjellivbutikken er vår base i Lakselv. Friluftsbutikken har også en egen garnavdeling. Garnbutikken er i samme bygg, men har egen inngang. 

Vi har ofte gode tilbud og dette er det flere som benytter seg av. Vi er i utgangspunktet ikke en nettbutikk, men sender gjerne produkter til kunder som ønsker å handle hos oss. Frakt kommer i tillegg ved forsendelse. 

Åpningstider og kontaktinformasjon ligger nederst på denne siden. 

Vi er også opptatt av å selge produkter fra lokale produsenter, og kan nevne Knivsmed Strømeng (Karasjok) og Sara Duodji (ullprodukter- Karasjok).

Vi har også egne design som Polarhundgenseren, Fjellivgenseren, Stabbursdalsgenseren, Labbegenseren og flere mønster er på vei. 

 

* * * 

Foto: Besøk av Område sjef for Nord-Norge Purefishing (nr.2 fra venstre) og Hardy Pro Team-Norge. Bildet er tatt under Hardy-demo sommeren 2017 utenfor Fjellivet.

Daglig leder Fjellivet AS, Roy-Steve Steinli til høyre. 

Sommer 

Nordlys danser over Fjellivetbutikken

Fjellivbutikken julepyntet

* * * 

* * * 

* * * 

Vi er opptatt av lokale håndverkere med god kvalitet

Samekniven i forskjellige størrelser. 

Solid og kvalitet fra produsent Knivsmed Strømeng AS - Karasjok

Bjørkeneversåler og kartanker i ull. Anbefales! 

Produsent: Sara Duodji Karasjok. 

* * * 

Boka Fjellivets Turguide for Porsanger

Fjellivets turguide for Porsanger er skrevet av Fjellivet AS. Den er fullspekket med bilder og informasjon om Porsanger. 104 sider. Bildene er tatt av oss med unntak av Nordlysbildene som er tatt av Anstein Mikkelsen.

Boka forteller om oss, våre sledehunder og vår bedrift, men flest sider om våre beste tur tips i Porsanger. Du vil finne høydepunkter fra vest, øst og sør fra vår kommune. I tillegg har vi tatt med generell informasjon om jakt og fiske i hele kommunen. Våre 3 største fine lakseførende elver er også beskrevet. Pluss mer.

Boka kan kjøpes i vår butikk. Du kan også bestille den via vår webside. Vi sender også ut på bestilling. Porto kommer i tillegg.

Produsert 2014

104 sider. Norsk utgave. 
Kr. 200,- 

Tilleggstjenster:

* Produksjon av villmarksskilt

* Utleie av reisebag for valp/små hunder/katt

* Gravering på treprodukter

* Gavekort

Velkommen til oss!

Fjellivet AS

Postboks 26
9711 Lakselv

Besøksadresse:
Laatasveien
9700 Lakselv

Åpningstider

Man 10-16
Tirs 10-16
Ons 10-16
Tors 10-17
Fre 10-17
Lør 10-15
© 2017 Fjellivet AS.   All Rights Reserved.   Webløsning levert av Web Norge

Search