Friluftsbutikk- Guiding- Overnatting

  • + 47 46 92 91 77
  • post@fjellivet.no

Garn

***

***

Vi åpner en egen garnavdeling i Fjellivet AS. Vi ønsker å tilby en full pakke (garn+oppskrift) og siden vi allerede har en etablert friluftsbutikk rett ved E6 midt i Finnmark, så er det bare å kaste seg ut i det med stor glede. 

Kombinasjonen med friluftsliv og egne produserte ullplagg er alfaomega. Med erfaring fra fjellturer alle årstidene har jeg også erfart at passform er viktig. For å gi et eksempel på hvordan jeg tenker så ønsker jeg ikke for store gensere under skalljakka når man går på ski. Da ønsker jeg at genserne skal sitte godt. Jeg legger også stor vekt på kvalitet. På hundesleden ønsker jeg tykke og litt romsligere gensere. Jeg legger derfor mye tid og tanker i mine design. 

Det er nok ikke en stor overraskelse at det er ull som kommer til å dominere i vår garnbutikk. Jeg har valgt å satse på garn jeg har lengst og best erfaring med. Alafosslopi og Lett-Lopi fra Istex (Island) er selvskrevne hos oss. 

I tillegg er jeg svært glad i vår norske produsent Hillesvåg Ullvarefabrikk som ligger i Hillesvågen like utenfor Bergen. 

Det blir derfor fysisk garnbutikk (kjøpe over disk) og mulighet for å bestille garn hos oss. Nettbutikk er planlagt, men vi skal først få åpnet selve butikken. Vi kommer til å legge ut garn fortløpende etterhvert som de har kommet på plass i butikken.

Du har mulighet å sende mail til oss 

post@fjellivet.no for bestilling. 

Det er også mulighet å kontakte oss via instagram og facebook. 

Følgende garn er klar for salg: 

- Alafosslopi Trykk Her

- Lett-Lopi Trykk Her

- Embla Trykk Her

 

Fjellivet AS

Postboks 26
9711 Lakselv

Besøksadresse:
Laatasveien
9700 Lakselv

Åpningstider

Man 10-16
Tirs 10-16
Ons 10-16
Tors 10-17
Fre 10-17
Lør 10-15
© 2017 Fjellivet AS.   All Rights Reserved.   Webløsning levert av Web Norge

Search