Friluftsbutikk- Guiding- Overnatting

  • + 47 46 92 91 77
  • post@fjellivet.no

* * * 

Er et velutstyrt treningsrom som leies ut i Lakselv. Det er Fjellivet AS som eier alt av treningsapparater.

Treningsrommet er ment for enkeltpersoner og små grupper og blir leid ut på timesbasis. Bedrifter har også mulighet å leie treningsrommet.

Treningsrommet ligger i samme bygg som Fjellivet. Kom innom butikken og vi viser deg det flotte treningsrommet.  

* * * 

* * * 

* * * 

Hvorfor treningsrom på Fjellivet AS? 

Helse er en del av vår visjon. Noe som vi også var offentlig ute med i 2013. Det å være mye ute i naturen er selvsagt veldig bra og noe som vi velger aller først. Men, vi har alltid vært opptatt av å trene litt styrke. 

I 2004 og 2009 ble det viktigere enn noen gang. Du kan lese mer om hvorfor her

Høsten 2016 satt vi i gang med Den Rosa Turmarsjen som er en aksjon til inntekt for Rosa Sløyfe. I 2017 gjentok vi dette og planlegger å gjennomføre en slik aksjon første lørdagen i Oktober 2018. 

Sensommeren 2017 startet vi endelig opp med #hjertevarmeturene. Turer som er godt for kropp og sjel og som mange kan delta på. Turene er ment for de som ønsker å være ute å oppleve nye steder PLUSS med innlagte fysiske øvelser. Dette prosjektet har vi planlagt over lengere tid og vi ble mer sikker vinteren 2010 at dette skulle vi gjennomføre når bedriften, Fjellivet AS, var oppe og gikk. 

Vi bygger Fjellivet AS stein for stein og NÅ er vi her. 

En kombinasjon med å være ute, bruke naturen, dra på nye steder og med fysiske innlagte øvelser er noe vi kommer til å satse på. Vi er også opptatt av gode samtaler og energi på turene, noe som vi fikk se mye av under turene høsten-17. Sensommeren 2017 startet vi opp med 5 forskjellige turer og 5 onsdager etter hverandre. 

Turene ble gjennomført med suksess!

Oppstart av #hjertevarmeturene Mai-2018 

Vinteren er lang i nord. Det er ikke alle som liker eller har mulighet å bevege seg ute på vinteren. Personlig er vi veldig glade i vinteren og har ingen problemer med å være ute i både dårlig og utfordrende vær, men vi skjønner at alle er ikke helt der.

En kombinasjon av #hjertevarmeturer og treningsrom er bra. 

Du trenger ikke å være med på #hjertevarmeturene for å bruke treningsrommet På Rett Kurs. Kanskje dere er en vennegjeng/arbeidskollegaer som ønsker å trene sammen? Det finnes muligheter hos oss. Kontakt oss gjerne. 

Foto: Bilde fra hjertevarmetur

Foto: Hjerte jenter lager hjerte

* * * 

* * *

Informasjon, pris og bruk av treningsrommet På Rett Kurs  

Fjellivet AS leier ut et ubemannet treningsrom. Det vil si at du er selv ansvarlig for treningen og øvelsene du gjør der. Fjellivet har valgt å følge et klippekort system. Dette synes vi er et fair system. Du betaler for det du trener. Du kan også kjøpe enkelt timer. 

***

* * * 

Informasjon: 

* treningsrommet følger Fjellivet AS sine åpningstider

* du kan booke treningstime i Fjellivets åpningstid ved å stikke innom butikken eller ringe 46 92 91 77 

* drop-in time kontakt oss på telefon eller stikk innom butikken

* treningstimene følger hele klokketimer (men er det ledig etter din time følger vi ikke dette slavisk)

* Max. 4 personer pr.klokketime. Dette fordi alle skal få trene uten å stå og vente for lenge på et apparat. Det er selvfølgelig mulighet å trene en større gjeng, men dette på eget ønske

* det må fylles ut en treningskontrakt og denne er personlig. Kontrakten følger klippe kortets gyldighet. Treningskontrakten har med sikkerhet å gjøre. Den kan leses i sin helhet hos oss. 

* Du har mulighet å ha med deg "hjelpetrener/veileder" som du selv ønsker. Denne personen må også skrive under treningskontrakt og betale for timen som blir brukt. 

* * * 

Priser: 

Enkel time kr. 90,-

Klippekort:

10 Klipp Kr. 750,-

20 Klipp kr. 1300,-

30 Klipp kr. 1800,-

Klippekortet har en gyldighet på 6 mnd. fra kjøpsdato. 

Prisene gjelder pr. Oktober 2017. 

har du muligheten å ha med deg «hjelpetrener/veileder» som du selv ønsker.

Alle som skal benytte seg av treningsrommet På Rett Kurs må skrive under på en treningskontrakt. Det har med sikkerhet å gjøre. Treningskontrakten kan leses i sin helhet hos oss.

Treningsrommet På Rett Kurs har vi satt en grense på max. 4 personer pr time dette har med at vi ønsker at alle skal få trent uten å stå i kø for å vente på et apparat. MEN er det for eksempel en vennegjeng på over 4 personer som ønsker å trene sammen nekter vi ikke for det. Ønsker du å benytte egen «hjelpetrener/veileder» må denne personen også skrive under treningskontrakt og betale for timen som blir brukt.  

Hos oss er det best å booke time på forhånd for å sikre at du får trent. Det er selvsagt mulig å prøve drop-in time men treningsrommet kan være fullt. Bedrifter kan også gjøre avtaler med oss.

For mer informasjon kontakt oss gjerne

Treningsrommet følger åpningstidene til Fjellivet AS

Fjellivet AS

Postboks 26
9711 Lakselv

Besøksadresse:
Laatasveien
9700 Lakselv

Åpningstider

Man 10-17
Tirs 10-17
Ons 10-17
Tors 10-17
Fre 10-17
Lør 10-14
© 2017 Fjellivet AS.   All Rights Reserved.   Webløsning levert av Web Norge

Search